Archiv měsíce

18. neděle v mezidobí

18. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Děkujeme za modlitbu za tábor Taxiway camp, krásně se vydařil. Prosíme nyní také o modlitbu za zdárný průběh Runway campu! Oba tábory pořádáme pro mladé lidi naší arcidiecéze a jsou pro ně krásnou příležitostí k tomu více objevit Boha a jeho jednání v našem životě.

17. neděle v mezidobí | sv. Jakuba Staršího

17. neděle v mezidobí | sv. Jakuba Staršího

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Dnes slavíme v Kunraticích poutní slavnost svatého Jakuba Staršího, kterému je zasvěcen náš farní kostel. Vyprošujme pro celou naši farnost i centrum mládeže hojnost Božího požehnání na přímluvu tohoto světce.

Dnešní den je také z iniciativy papeže Františka dnem prarodičů a seniorů. Je možné si přečíst Poselství sepsané k tomuto dni, modlit se připravenou modlitbu a přečíst si dekret Apoštolské penitenciárie, ve kterém jsou podmínky pro získání odpustků, vše u ohlášek minulé neděle.

16. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde.

Upozorňujeme na poslední možnost přihlášení na Taxiway camp 2021 pro mladé ve věku 12-15 let. Je možné se průběžně přihlašovat také na LIFT pro mladé ve věku 16-26 let, který začne, dá-li Bůh, na podzim. Prosíme o modlitbu za zdárný průběh Taxiway campu a Runway campu!

Příští neděli budeme slavit v Kunraticích poutní slavnost svatého Jakuba Staršího, apoštola. Srdečně zveme!

Příští neděli budeme mít krom toho také světový den prarodičů. Při této příležitosti si můžete přečíst:

15. neděle v mezidobí

15. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde.

A samozřejmě přejeme všem požehnaný čas léta, prázdnin a dovolených!

Chtěli bychom upozornit na to, že od července dochází ke změně času mší sv. v neděli v Kunraticích: od července jsou opět dvě mše svaté, a to v časy od 8:00 a od 10:00. Čas 10:00 je zvolen s ohledem na rodiny s dětmi a také proto, aby bylo možné před druhou mší svatou nabídnout příležitost ke svátosti smíření. Přede mší sv. od 9:30 bude možné se modlit růženec, farní káva bude po mši svaté v 10:00.

14. neděle v mezidobí

14. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Tuto neděli slavíme v Hrnčířích poutní slavnost svatého Prokopa, mše svatá bude jako obvykle od 11:00. Vyprošujme si na přímluvu svatého Prokopa vše potřebné pro naši farnosti.