Archiv měsíce

1. neděle adventní

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Pořad bohoslužeb bude tento týden adventní: chtěli bychom pozvat zejména na rorátní mše svaté, které budou slaveny v úterý a ve středu v 6:30 a v sobotu v 7:00 v kostele sv. Jakuba v Kunraticích a ve čtvrtek v 6:00 v kostele sv. Prokopa v Hrnčířích. Mše svaté v pondělí, čtvrtek a pátek budou jako obvykle v 18:00 v Kunraticích.

Můžete se vrátit k pastýřskému listu, který byl čten dnes při mších svatých. Jde o první část trojdílného pastýřského listu, který si otec arcibiskup přeje číst právě na první tři neděle adventní.

Slavnost Ježíše Krista Krále

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde. Chtěli bychom znovu pozvat všechny matky jakéhokoliv věku na Duchovní růst matky, viz níže, a také na tři akce v sobotu:

  • V sobotu srdečně zveme na hubertskou mši svatou do kostela sv. Jakuba v 10:00.
  • V sobotu zveme na předadventní koncert v kostele sv. Prokopa v Hrnčířích v 16:00.
  • V sobotu také srdečně zveme na Arcidiecézní ples mládeže od 19:00 v Kulturním centru Novodvorská. Více na www.adcm.cz.

 

Duchovní růst matky

Duchovní růst matky

Chtěli bychom srdečně pozvat všechny matky na druhou sérii setkání, nazvaná Duchovní růst matky. Setkání se uskuteční jednou za měsíc ve večerních hodinách na faře v Kunraticích (konkrétní data setkání jsou uvedena na plakátku a přihlašovacím formuláři). Jsou určena pro matky jak v mladším, tak středním nebo i starším věku. Setkání začnou neformálním setkáním od 19:00, bude následovat přednáška na vybrané téma, na něj bude pozván zajímavý host, poté bude následovat chvíle osobního ztišení. Po krátké přestávce pak bude prostor pro moderovanou diskusi ve skupinkách.

Témata pro jednotlivé večery jsou vypsána na plakátku.

Přihlašování je možné zde nebo přes QR kód na plakátku.

První setkání této druhé série bude 21. 11.

33. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Srdečně zveme všechny mladé lidi ve věku cca 12-24 let na SDM (Světový den mládeže v pražské arcidiecézi, tzn. diecézní setkání mládeže) 19. 11. v Praze-Kobylisích, setkání začne v 9:00 a bude celý den. Zároveň zveme všechny na Arcidiecézní ples mládeže 26. 11. od 19:00 v Kulturním centru Novodvorská. Více informací o obou akcích na webu centra mládeže, www.adcm.cz.

PŘIHLÁŠENÍ NA ZIMNÍ SÉRII DUCHOVNÍ RŮST MATKY ZDE.

Víkendovka 2.-4. 12. pro starší

Víkendovka 2.-4. 12. pro starší

Víkendovka „Být Boha(tým)“ bude opět mimo Nazaret, v Hvozdnici. Nevíte, kde Hvozdnice je? Přidejte se a zjistíte. Sraz v pátek 2. 12. na Smíchovském nádraží v 16:30, odjezd vlakem v 16:50. Návrat v neděli odpoledne. Jako obvykle se můžete těšit na duchovní program a modlitby, supr lidi, spoustu her a zážitků, jídla a mnoho dalšího …

S sebou: spacák, karimatku, Bibli, přezůvky, 600 Kč (z toho 375 Kč na účastnický příspěvek a 225 Kč na společné jídlo), případně buchtu a bezinfekčnost.

Aktuálně sledujte na facebooku nebo nebo na instagramu nebo si prohlédněte plakátek. Přihlásit se můžete (prosíme nejpozději do 30. 11.) zde.

32. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde. Můžete si také přečíst list ke sbírce na sdělovací prostředky zde. Odkaz na fotogalerii z Bálu svatých najdete ve fotogalerii.

Předběžně zveme na SDM (Světový den mládeže v pražské arcidiecézi, tj. diecézní setkání mládeže) 19. 11. v Praze-Kobylisích, setkání bude celý den. Více informací zde. Také zveme na Arcidiecézní ples mládeže 26. 11. od 19:00 v KC Novodvorská, více informací zde.

Všem přejeme krásnou a požehnanou první listopadovou neděli!