Archiv měsíce

1. neděle postní

1. neděle postní

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde, pastýřský list k této neděli zde.

Srdečně Vás zveme na kurz Vědomá víra: Ježíš Kristus, který probíhá o postních nedělích vždy od 9:05 na faře. Tento program je určen pro mladé od 15 let a dospělé. Probereme a promyslíme toto ústřední téma. Dozvíme se do hloubky, čemu katolická církev, jejíž jsme součástí, věří. Zde je seznam několika málo otázek na ukázku, které se pokusíme společně rozlousknout. Podívejte se tam i tehdy, myslíte-li si, že všechno už víte, ať víte, jak na tom jste. Začínáme 26. 2., stačí přijít.

A samozřejmě moc děkujeme všem dobrovolníkům za pomoc při brigádě, která se uskutečnila v sobotu 25. 2. v Nazaretě.

 

7. neděle v mezidobí

7. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde. Výběr z ohlášek je zde:

  • V úterý 21. 2., den před začátkem postní doby, se uskuteční v rámci setkání maminek s dětmi tzv. masopustní koblížení. Více informací najdete na plakátku.
  • Ve středu 22. 2. je Popeleční středa, den kajícnosti a postu. Mše svatá s udílením popelce bude v 18:00 v Kunraticích. Je samozřejmé, že křesťané se tento den účastní mše svaté.
  • V sobotu 25. 2. dopoledne bude farní brigáda. Ráno bude mše svatá v 8:00, poté skromná snídaně a pak vlastní brigáda. Pokud dáte předem vědět, že se zúčastníte, ulehčíte nám organizaci. Prosíme přijďte v hojném počtu a přiložte ruku k dílu! V případě dotazů volejte otci Vojtěchovi, 732 106 466, stejně tak v případě, že byste přišli, a byly zavřené vstupní dveře.
  • Příští neděli 26. 2. srdečně zveme na první setkání v rámci kurzu Vědomá víra: Ježíš Kristus, který bude probíhat o postních nedělích vždy od 9:05 na faře. Program je určen pro mladé od 15 let a pro dospělé. Probereme a promyslíme téma Ježíše Krista. Dozvíme se do hloubky, čemu katolická církev, jejíž jsme součástí, věří. Zde je seznam několika otázek na ukázku: www.bogoroditsa.online. Přihlašování není organizováno, stačí přijít!

6. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde.

Děkujeme všem, kteří přiložili ruku k dílu během farní brigády tuto sobotu. Již nyní srdečně zveme na druhou brigádu v sobotu 25. 2. dopoledne. Dáte-li předem vědět, že se zúčastníte, ulehčíte organizaci.

Srdečně zveme na kurz Vědomá víra: Ježíš Kristus, který bude probíhat o postních nedělích vždy od 9:05 na faře. Program je určen pro mladé od 15 let a pro dospělé. Probereme a promyslíme téma Ježíše Krista. Dozvíme se do hloubky, čemu katolická církev, jejíž jsme součástí, věří. Zde je seznam několika otázek na ukázku, které se pokusíme rozlousknout: www.bogoroditsa.online. Začínáme 26. 2., stačí přijít.

 

5. neděle v mezidobí

5. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

V sobotu 11. 2. se uskuteční farní brigáda. Prosíme všechny ochotné muže i ženy, starce i děti, aby přišli a přiložili ruku k dílu v závěrečné fázi adaptace Nazareta. Po mši svaté v 8:00 a skromné snídani začneme v cca 9:00. Pokud dáte předem vědět, že se zúčastníte, ulehčíte organizaci akce. Jakmile přijdete, prosím volejte otci Vojtěchovi, 732 106 466.

Druhá brigáda bude o 14 dní později, 25. 2.