Archiv měsíce

5. neděle postní

5. neděle postní

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Srdečně zveme na přednášku o Zpěvech o Hospodinově služebníku z knihy proroka Izajáše. Přednáška se uskuteční ve středu v 19:00 na faře v Praze-Kunraticích, přednášejícím bude jáhen Jakub Haloda.

Plakátek si můžete stáhnout zde.

4. neděle postní

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde.

Vesel se, Jeruzaléme! Jásejte nad ním všichni, kdo ho milujete. Zajásejte, neboť váš zármutek se promění v radost a budete nasyceni ze zdroje útěchy. (Vstupní antifona 4. neděle postní)

Přejeme všem radostnou 4. postní neděli!

Víkendovka 21.-23. 4. pro starší

Víkendovka 21.-23. 4. pro starší

Víkendovka „Nejsem boomer“ se uskuteční v Nazaretě! Srdečně zveme, přihlaste se, přijeďte a pozvěte taky své kamarády a přátele.

Začátek v pátek 21. 4. mší svatou v 18:00, přijeďte prosím v čase mezi 17:00 a 17:50, abyste si stihli dát věci dovnitř a nemuseli je opatrovat během mše svaté. Víkendovka bude trvat do neděle do oběda. Jako obvykle se můžete těšit na skvělý duchovní program a modlitby, supr lidi, spoustu her a zážitků, jídla a mnoho dalšího …

S sebou: spacák, karimatku, Bibli, přezůvky, 600 Kč (z toho 375 Kč na účastnický příspěvek a 225 Kč na společné jídlo), případně buchtu a bezinfekčnost.

Aktuálně sledujte na facebooku nebo na instagramu adcm. Na plakátek můžete mrknout zde.

Přihlašujte se prosíme nejpozději do 19. 4. zde.

Taxiway camp 2023

Taxiway camp 2023

Právě bylo spuštěno přihlašování na letošní Taxiway camp! Pokud máte 12-16 let a chtěli byste prožít jeden týden prázdnin spolu se svými vrstevníky a skvělým týmem na Hoře Matky Boží v Králíkách na Taxiway campu, neváhejte se přihlásit. Kapacita je omezená.

Letošní Taxiway camp se uskuteční, dá-li Bůh, v termínu 27. 8. – 1. 9. 2023 a pro úplnost opět dáváme již nyní na vědomí, že bychom chtěli, jako minulý rok, zorganizovat společnou cestu z Prahy do Králík a z Králík do Prahy.

Odkaz na přihlášení je zde. Plakátek si můžete stáhnout zde.

Víkendovka 24.-26. 3 pro mladší

Víkendovka 24.-26. 3 pro mladší

Víkendovka „Pro dobrotu na žebrotu“ bude opět v Nazaretě – moc se těšíme!

Srdečně zveme: mladé ve věku 11-15 let do Nazareta, Kostelní nám. 16, 148 00 Praha 4 – Kunratice. Začneme mší svatou v pátek 24. 3. v 18:00. Přijeďte mezi 17:30 a 18:00, abyste si stihli dát své věci do Nazareta a nemuseli je opatrovat během mše. Víkendovka bude trvat až do nedělního oběda.

Můžete se těšit: na spoustu skvělých lidí, her a zážitků, jídla, samozřejmě nebude chybět duchovní program a modlitby, rozhovory a mnoho dalšího …

S sebou: spacák, Bibli, přezůvky, 600 Kč (z toho 375 Kč na účastnický příspěvek a 225 Kč na společné jídlo), prohlášení o bezinfekčnosti a případně buchtu.

Prosíme přihlašujte se do středy 22. 3.  Přihlásit se můžete zde. Plakátek: si můžete stáhnout zde.

3. neděle postní

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde.

Kromě pravidelného programu srdečně zveme na zvláštní duchovní program v postní době:

  • Dnes v neděli 12. 3. je opět setkání v rámci kurzu Vědomá víra: Ježíš Kristus. Program probíhá o postních nedělích vždy od 9:05 na faře a je určen pro mladé od 15 let a pro dospělé. Srdečně zveme, stačí přijít!
  • V úterý 14. 3. bude druhé zamyšlení v rámci postní duchovní obnovy, a to po večerní mši svaté. Naváže tichá adorace a příležitost k svátosti smíření do 20:00. Také další úterky v březnu budou zamyšlení v úterý po mši svaté. Obnovu vede jáhen Michal.

Všem přejeme krásnou a požehnanou neděli!

2. neděle postní

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde.

Dnes v neděli 5. 3. je druhé setkání v rámci kurzu Vědomá víra: Ježíš Kristus, který probíhá o postních nedělích vždy od 9:05 na faře. Program je určen pro mladé od 15 let a pro dospělé. Probereme a promyslíme téma Ježíše Krista. Dozvíme se více do hloubky, čemu katolická církev, jejíž jsme součástí, věří. Seznam pár otázek na ukázku je zde. Stačí přijít!

V úterý 7. 3. bude první zamyšlení v rámci postní duchovní obnovy, a to po večerní mši svaté. Naváže tichá adorace a příležitost k svátosti smíření do 20:00. Také další úterky v březnu budou zamyšlení v úterý po mši svaté. Obnovu vede jáhen Michal.