Archiv měsíce

Slavnost Seslání Ducha svatého

Slavnost Seslání Ducha svatého

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde. Přejeme všem hojnost darů Ducha svatého a požehnané Letnice!

Vybíráme z ohlášek:

  • V pátek 2. 6. proběhne Noc kostelů. Srdečně zveme a prosíme, abyste pozvali i své přátelé a známé, kteří pravidelně do kostela nechodí, a přišli spolu s nimi. Program v našich kostelích si můžete prohlédnout na webu farnosti i webu Noci kostelů a na nástěnkách.
  • V neděli 4. 6. při mši svaté v 10:00 v Kunraticích bude první svaté přijímání dětí naší farnosti. Srdečně zveme! V tomto týdnu přistoupí děti i k první svaté zpovědi.
  • Předběžně již nyní zveme na kněžské svěcení, které se uskuteční v sobotu 17. 6. od 10:00. Mezi svěcenci bude i jáhen Michal, přijďme ho podpořit účastí a modlitbou!

Víkendovka 9.-11. 6. pro starší

Víkendovka 9.-11. 6. pro starší

Víkendovka „Co jsme komu udělali“ bude v Nazaretě. Srdečně zveme, přihlaste se, přijeďte a pozvěte taky své kamarády a přátele.

Začátek v pátek 9. 6. mší svatou v 18:00, přijeďte prosím v čase mezi 17:00 a 17:50, abyste si stihli dát věci dovnitř a nemuseli je opatrovat během mše svaté. Víkendovka bude trvat do neděle do oběda. Jako obvykle se můžete těšit na skvělý duchovní program a modlitby, supr lidi, spoustu her a zážitků, jídla a mnoho dalšího …

S sebou: spacák, karimatku, Bibli, přezůvky, 600 Kč (z toho 375 Kč na účastnický příspěvek a 225 Kč na společné jídlo), případně buchtu a bezinfekčnost.

Aktuálně sledujte na https://www.facebook.com/groups/1048166275200777 nebo na instagramu na https://www.instagram.com/vikendovky_starsi/

Přihlašujte se (prosíme nejpozději do 7. 6.) zde. Plakátek je zde.

6. neděle velikonoční

6. neděle velikonoční

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde. Z ohlášek vybíráme:

V pondělí 15. 5. srdečně zveme na setkání v rámci programu Duchovní růst matky, program začne jako obvykle v 19:00.

Díky adaptaci Nazareta máme v rámci komunitního centra k dispozici prostory na původní staré faře, tyto prostory je ale potřeba uklízet. Máme radost, že se již přihlásili 3 vedoucí úklidových skupin. Prosíme další ochotné zájemce, aby se přihlásili, cílem je vytvořit alespoň osm skupin, aby neuklízely jen skupiny, které již uklízí kostel, a nové nemusely uklízet tak často. Zvláště zveme ty, kteří se nepodílí na dalších službách nebo se podílí jen okrajově. Čím více úklidových skupin vytvoříme, tím méně často úklid na skupinu připadne.

5. neděle velikonoční

Ohlášky dnešní neděle si můžete přečíst zde.

V sobotu 13. května srdečně zveme na celodenní výlet spolu s rodinami naší farnosti, které budou mít společný víkend. K jejich programu je možné se přidat právě během soboty, při společném výletu. K rodinám je možné se přidat v sobotu 13. 5. v 10:00 na Hrádku u Vlašimi.

Můžete si přečíst také list otce arcibiskupa ke sbírce na pronásledované křesťany zde.