Archiv měsíce

16.-17. neděle a Proměnění Páně

16.-17. neděle a Proměnění Páně

Ohlášky na následující tři prázdninové neděle jsou k dispozici zde.

K neděli 23. července byl vydán pastýřský list otce biskupa Josefa Nuzíka, můžete si jej přečíst zde.

Ve středu 2. 8. bude pohřeb se mší svatou v 18:00 ve farním kostele, pamatujme na + Emilii Roubíčkovou v modlitbě. R.I.P.

První srpnový týden se koná Světové setkání mládeže v Lisabonu, jehož vrcholem bude slavení mše svaté se svatým otcem Františkem. Samotnému setkání předchází tzv. předprogram, dny v diecézích. Mladí nejen z naší pražské arcidiecéze budou na tomto předprogramu v Portu. Informace o setkání můžete shlédnout na webu www.svetovednymladeze.cz.

Prosím pamatujte na mladé lidi i celé setkání v modlitbě.

15. neděle v mezidobí

15. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Všem, kteří jsou na prázdninách a dovolených, přejeme požehnaný čas odpočinku, načerpání nových sil a hojnost Boží ochrany na cestách.

Při příležitosti 3. světového dne prarodičů a seniorů vydala Apoštolská penitenciárie Dekret o možnosti získat plnomocné odpustky, dekret si můžete přečíst zde. Chtěli bychom povzbudit a pozvat všechny prarodiče a seniory ke společnému slavení tohoto dne a k využití nabídky získání plnomocných odpustků.

14. neděle v mezidobí

14. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle si můžete stáhnout zde.

Všem přejeme požehnaný čas letních prázdnin a dovolených. Načerpejme nových sil, a to nejen ve fyzické a duševní rovině, ale také v rovině duchovní.

13. neděle v mezidobí

13. neděle v mezidobí

Farní ohlášky této neděle si můžete přečíst zde.

Dnes v neděli 2. 7. je v 11:00 v Hrnčířích mše svatá ke cti svatého Prokopa.

V červenci a srpnu bude ve farnosti prázdninový program, pravidelné aktivity kromě mší svatých jsou pouze po vzájemné domluvě účastníků – např. modlitby matek.

Všem přejeme krásný a požehnaný čas prázdnin a dovolených!