Archiv měsíce

5. neděle velikonoční

5. neděle velikonoční

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Srdečně ještě jednou zveme na Pouť za povolání na Svatou horu, která se uskuteční 4. 5. Od večera 3. 5. bude program pro mladé, více na webu centra mládeže www.adcm.cz. Abychom se jako farnost mohli zúčastnit, chtěli bychom zorganizovat autobus, kterým bychom se dopravili od kunratického kostela na Svatou Horu. Prosíme přihlaste se k účasti u Olivera Macháčka nebo otce Vojtěcha.

Víkendovka 15.-17.5. pro starší

Víkendovka 15.-17.5. pro starší

Víkendovka „Matka“ pro mladé ve věku 15-19 let se uskuteční v Nazaretě o víkendu 17.-19. 5. Srdečně zveme, přihlaste se, přijeďte a pozvěte taky své kamarády a přátele.

Začátek v pátek 17. 5. mší svatou v 18:00, přijeďte prosím v čase mezi 17:00 a 17:50, abyste si stihli dát věci dovnitř a nemuseli je opatrovat během mše svaté. Víkendovka bude trvat do neděle do oběda. Jako obvykle se můžete těšit na skvělý duchovní program a modlitby, supr lidi, spoustu her a zážitků, jídla a mnoho dalšího …

S sebou: spacák, karimatku, Bibli, přezůvky, 700 Kč (z toho 375 Kč na účastnický příspěvek a 325 Kč na společné jídlo), případně buchtu a bezinfekčnost.

Aktuálně sledujte na facebooku nebo instagramu. Plakátek si můžete stáhnout zde.

Přihlašujte se prosíme nejpozději do 15. 5. zde.

4. neděle velikonoční

4. neděle velikonoční

Ohlášky této neděle jsou ke stažení tady.

Již nyní srdečně zveme na Pouť za povolání na Svatou horu, která se uskuteční 4. 5. Od večera 3. 5. bude program pro mladé, více na webu centra mládeže. Abychom se jako farnost mohli zúčastnit, chtěli bychom zorganizovat autobus, kterým bychom se dopravili od kunratického kostela na Svatou Horu. Prosíme přihlaste se k účasti u Olivera Macháčka, mobil 777 735 375.

3. neděle velikonoční

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde. Jak bylo řečeno na začátku roku, existuje platforma Donátor. Jejím prostřednictvím mohou věřící darovat finance na mzdovou podporu duchovních. Můžete si rozebrat letáky, které jsou mezi tiskovinami. Více informací na www.praha.donator.cz.

 

2. neděle velikonoční

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde. Dnes ve 12:30 bude farní oběd, děkujeme již nyní Milošovi za vaření a mužům, kteří se zhostili jeho přípravy, průběhu a doufáme také úklidu.

Přejeme všem požehnanou neděli a radostný závěr velikonočního týdne!