Archiv měsíce

Slavnost Nejsvětější Trojice | biřmování

Slavnost Nejsvětější Trojice | biřmování

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Dnes v neděli 26. 5. je v naší farnosti slavnost biřmování. Provázejme všechny naše biřmovance (15) i prvokomunikanty (2) v modlitbě. Již nyní děkujeme všem, kteří se jakkoliv podíleli na přípravě a průběhu dnešní slavnosti. Dnes v neděli 26. 5. je v 11:00 mše svatá a májová pobožnost ve Zdiměřicích.

Ve čtvrtek 30. 5. jsme srdečně zváni na společné slavení slavnosti Těla a Krve Páně v diecézním společenství, tentokrát na Strahov. Mše sv. začne na Strahově v 17:00, po ní bude eucharistické procesí. V naší farnosti slavnost Těla a Krve Páně budeme slavit příští neděli. Po mši svaté v 10:00 bude eucharistické procesí po náměstí.

Již nyní se můžete podívat na program Noci kostelů 7. 6. v naší farnosti: program v Kunraticích zde a program v Hrnčířích zde.

Víkendovka 14.-16. 6. pro mladší

Víkendovka 14.-16. 6. pro mladší

Víkendovka „Něco končí, něco začíná“ v Nazaretě – moc se těšíme a srdečně zveme!

Srdečně zveme mladé ve věku 11-15 let do Nazareta, Kostelní nám. 16, 148 00 Praha 4 – Kunratice. Začneme mší svatou v pátek 14. 6. v 18:00. Přijeďte mezi 17:30 a 18:00, abyste si stihli dát své věci do Nazareta a nemuseli je opatrovat během mše. Víkendovka bude trvat až do nedělního oběda.

Můžete se těšit na spoustu skvělých lidí, her a zážitků, výborné jídlo, samozřejmě nebude chybět duchovní program a modlitby, rozhovory a mnoho dalšího …

S sebou: spacák, Bibli, přezůvky, 700 Kč (z toho 375 Kč na účastnický příspěvek a 325 Kč na společné jídlo), prohlášení o bezinfekčnosti a případně buchtu.

Přihlásit se můžete (prosíme nejpozději do středy 12.6.) zde.

Plakátek si můžete stáhnout zde.

Slavnost Seslání Ducha svatého

Slavnost Seslání Ducha svatého

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Příští neděli 26. 5. bude v naší farnosti slavnost biřmování v Kunraticích. Srdečně zveme na mši sv. v 10:00 v kostele sv. Jakuba. Pamatujme na všechny biřmovance, jejich kmotry a rodiny v modlitbě. Po mši svaté bude přátelské setkání s občerstvením, již nyní srdečně zveme.

Příští neděli 26. 5. bude v 11:00 mše svatá a májová pobožnost ve Zdiměřicích.

7. neděle velikonoční

7. neděle velikonoční

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Již nyní také srdečně zveme na slavnost biřmování, která se uskuteční v neděli 26. 5. při mši sv. od 10:00 v našem farním kostele. Pamatujme na biřmovance v modlitbě. Využijme nynější čas mezi slavností Nanebevstoupení Páně a Letnicemi a vyprošujme biřmovancům, jejich kmotrům i rodinám a celé naší farnosti hojnost darů Ducha svatého.

 

6. neděle velikonoční

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde.

V květnu bývají po mších svatých, kromě nedělní mše v 10:00 a není-li jiná pobožnost nebo společná modlitba, litanie k Panně Marii. Srdečně zveme zvláště ve všední dny k účasti na mších svatých. Prosme naši nebeskou Matku o přímluvu za nás, za naši farnost, za církev i za celý svět!