Archiv měsíce

Náboženství školní rok 2024/25

Navržený rozvrh hodin náboženství pro děti je zde.

V návaznosti na zkušenost minulého roku, kdy skupinky dětí byly značně komorní, v katechetickém týmu přemýšlíme, zda hledat pro katechezi ve farnosti úplně nové cesty. Abychom věděli, jaký by byl zájem o výuku náboženství letos, prosíme ty z vás, kteří byste o pravidelnou katechezi stáli, abyste elektronicky odeslali vyplněnou naskenovanou přihlášku do 15. 9. otci Vojtěchovi. Kvůli opravě podlahy ve velkém sále začne výuka každopádně nejdříve v říjnu.

21. neděle v mezidobí

21. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde. Z ohlášek vybíráme:

  • Tento týden se bude konat LIFT camp. Moc prosíme provázejte nás v modlitbě!
  • Příští neděli 1. 9. budeme prosit o dary Ducha svatého do nového školního roku, srdečně zveme všechny děti a rodiče, ale také učitele, pedagogy a další pedagogické pracovníky. V závěru mší svatých v Kunraticích budou také žehnány případné školní tašky, můžete si je přinést.
  • Dá-li Bůh, v neděli 8. 9. odpoledne od 17:00 bychom chtěli uspořádat farní setkání při příležitosti začátku nového školního roku. Srdečně zveme již nyní!

19. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Připomínáme, že dnes v neděli 11. 8. není mše svatá v Hrnčířích, srdečně zveme všechny farníky na nedělní mše svaté do farního kostela. Příští neděli 18. 8. bude mše svatá v Hrnčířích již jako obvykle.

18. neděle v mezidobí

18. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle jsou k dispozici zde.

Minulý týden proběhl Taxiway camp, který se velmi vydařil, děkujeme za modlitby. Od pátku do dneška proběhl přípravný víkend před táborem Runway camp a tento týden bude probíhat Runway camp. Prosíme také za něj o modlitbu!