7. neděle v mezidobí

7. neděle v mezidobí

Ohlášky této neděle si můžete přečíst zde. Výběr z ohlášek je zde:

  • V úterý 21. 2., den před začátkem postní doby, se uskuteční v rámci setkání maminek s dětmi tzv. masopustní koblížení. Více informací najdete na plakátku.
  • Ve středu 22. 2. je Popeleční středa, den kajícnosti a postu. Mše svatá s udílením popelce bude v 18:00 v Kunraticích. Je samozřejmé, že křesťané se tento den účastní mše svaté.
  • V sobotu 25. 2. dopoledne bude farní brigáda. Ráno bude mše svatá v 8:00, poté skromná snídaně a pak vlastní brigáda. Pokud dáte předem vědět, že se zúčastníte, ulehčíte nám organizaci. Prosíme přijďte v hojném počtu a přiložte ruku k dílu! V případě dotazů volejte otci Vojtěchovi, 732 106 466, stejně tak v případě, že byste přišli, a byly zavřené vstupní dveře.
  • Příští neděli 26. 2. srdečně zveme na první setkání v rámci kurzu Vědomá víra: Ježíš Kristus, který bude probíhat o postních nedělích vždy od 9:05 na faře. Program je určen pro mladé od 15 let a pro dospělé. Probereme a promyslíme téma Ježíše Krista. Dozvíme se do hloubky, čemu katolická církev, jejíž jsme součástí, věří. Zde je seznam několika otázek na ukázku: www.bogoroditsa.online. Přihlašování není organizováno, stačí přijít!